blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG martas
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Marťas




pridal Marťas 5.11. 2011 o 19:09

Web www.sector.sk som sledoval už dlho, že ani neviem presne odkedy. Ale zaregistroval  som sa až 29.11.2008 ani sám neviem čo ma k tomu viedlo, nedávalo mi to vôbec zmysel. Dokonca som sa chcel zaregistrovať pod svojim pravým menom, ale som si všimol že tu má každý svoj nick-dick. Našťastie ja som tiež mal už svoju prezývku pod ktorou ma oslovuje 95% obyvateľstva a samozrejme je ich viac ako napr. Vedúcko, vedúci, bitkár, Jojo Boss, šaman, démon, slipér, pornoherec, sexuológ, toto leto už dokonca aj Bane, každý ma oslovuje podľa toho čo som preňho vykonal, je to individuálne, proste mám veľa fans....Ale MARŤAS to je hlavné, stačí to povedať a každý vie, že sa jedná o mňa po toľkých rokoch pôsobenia na scéne. Prezývka Marťas vznikla najprv zo slova Marťan, ale bolo to zvláštne a nemalo to veľkú popularitu a ľudia ma oslovovali klasicky. Som si spomenul, že prvá baba vedľa ktorej som sedel v školskej lavici sa volala Soňa a namiesto N som nakoniec povedal že M-A-R-Ť-A-S malo to gule a tak vznikol Marťas. Ľudia ma tak radi oslovujú lebo je to veľmi jednoduché na výslovnosť a som jediný originál Marťas čo existuje. Samozrejme nájdu sa aj stáli klasici čo ma oslovujú aj krstným menom „Martin“, hlavne ženy vo frázach „No poď Martin“, Martin to čo si mi tam nechal, pekné to je ale to si nemôžem nechať, Jeeeej Martin ďakujem, ale to si nemusel....radšej už nebudem pokračovať...Takisto mám zistené, že oslovenie Martinko veľmi radi používajú ženy čo majú už nad 40 rokov, aj učiteľke som raz do písomky napísal odkaz a ako dávala písomky mi tam tiež nechala odkaz, že Martinko vieš ako....no radšej by som to nerozoberal, jednoducho snažia si získať mladých zajacov...Sú aj taký čo ma oslovujú priezviskom a majú na to svoj dôvod a štýl, pre niektorých som len Pán(priezvisko). No proste som hrdý na moje sexi meno, je nás ako hadov, je to meno len pre profesionálov. No nick a všetko okolo som po riešil dostatočne tak posuňme sa ďalej.

No sledoval som novinky už ako zaregistrovaný užívateľ, ale neprispieval som. Som bol z toho v péčku, že čo to tu ako funguje, čo je to tu za funkcie. Prešli tri mesiace čo som bol zaregistrovaný a ja som nepridal ani jeden príspevok, ešte ani avatara som nemal nič, bol som celkom nahý, keď som si písal romantické RP-čky s kamoškou. Prečo to spomínam? Pretože to nebolo ledajaké písanie, záležalo na každom slove ak chcel človek postúpiť – bolo to príjemné písanie začiatočníkov. Presne tak to funguje aj na sectore. Prvý komentár som dal tuším k novinke o PC verzií GTA 4, keď bola hra pár dní pred vydaním. Som nadával, že tam bude DRM online aktivácia, nebol som z toho vôbec nadšený a že hru nakoniec odložili na 2.december 2008. S komentármi som bol veľmi opatrný, snažil som sa javiť ako profesionál a nebolo to nič jednoduché, pritom to bola banalita, keď som nad odpoveďou jednej RP rozmýšľal 20 minút a mal som za ten čas len dve slová tak si viete snáď predstaviť ako dlho mi trvalo napísať jeden komentár na sector. No bolo to o to viac vzrušujúcejšie a tým kvalitnejší semenný nálev, to mi teda verte. Čím viac skvelých RP pribúdalo, tým viac komentárov pribúdalo aj na sector, ktoré mali ľudia radi a zapamätal som si tu aj jeden známy nick „Patrik Dee“. Jeho komentáre mi dávali taký zmysel ako keď sliepke poviete, že je drbnutá pi***, myslíte si že to pochopí? Dodnes nechápeme že aj keď bolo prvé vajce, aby bola z toho sliepka, že odkiaľ sa ale vlastne vzalo to prvé vajce?

Bol som na seba hrdý, že som PC-čkár a mám veľa originálov na PC, mal som na to prachy aj keď už v roku 2009 prišli eurá a konečne som sa zúčastnil riadnej valentínskej akcie, ktorá ma vzrušovala ako videá z konzolových hitov Gears of War 2 na Xboxe a japonská verzia Yakuzy 3 na Playstation 3. Zistil som, že na sectore panuje obrovská nenávisť voči konzolistom a aj keď som sa po pravde chcel zastať konzolistu tak som sa pridal na stranu PC-čkárov pretože vždy boli v prevahe. Dodnes si pamätám ako som si rýpol do Crysisu 2, že to bude brak kvôli konzoliam, ale pravdu na srdci som mal inú. Som sa rozhodol, že sa na sector vyserem a tak som to aj urobil. Začal som sa opäť venovať na plný úväzok tomu z čoho som mal radosť a išlo mi to najlepšie. S kamošmi na diskách čo sme tam varili mladé kundy a zaúčali sme začiatočníkov ako funguje systém a zariadilo sa pár bitiek medzi profesionálmi a všetko bolo hneď jasné. Si pamätám ako mi ešte mladučký a talentovaný Peter povedal, že on kašle na nejaký vážny vzťah, že zostane verný svojím kamošom. Bol som z toho v rozpakoch lebo som v ňom videl väčší potenciál, ale povedal to ako Boss, že už ani neviem ako som na to reagoval len viem že mi odvtedy hovorí vedúci, Boss Marťas.

Po nejakom čase som opäť klikol na www.sector.sk a som si tam všimol nenávisť voči sérií Call of Duty, pritom Modern Warfare 2 vyzerala úžasne a opäť na webe panovali boje voči tejto sérií. To bol však len vrchol ľadovca, ale bola to pohoda. Ako na E3 ukázali Modern Warfare 2 aj s Assasin´s Creed 2 tak mi spadla dole sánka bola to brutalita, ale čo ma najviac oslovilo bolo Uncharted 2, veľmi som tú hru chcel, ale zistil som že som vlastne chudobný lebo mám chudobnú platformu, na ktorej som si akurát tak ešte v ten rok zahral Modern Warfare 2 a na AC 2 som musel čakať do marca. Všimol som si aj krutú nenávisť voči platforme PS 3, ktorá bola úplne neoprávnená, ale viete ako chudobní musia stále rýpať. Pritom akurát vyšla Yakuza 3 aj pre Európu čo ma veľmi potešilo. Som si všimol na webe aj profesionálov ako TvojVrah, Kane, Kratos86, BLAZESK.

Vlastne s Kancom som sa už poznal, viac info tu:

http://martas.blog.sector.sk/blogclanok/9872/kane85_spravny_chlapik_a_failer.htm

Úspech titulov Heavy Rain či God of War 3 ma veľmi potešil.....God of War to bola moja vytúžená láska s ktorou som chcel prežiť vytúžené krvavé dobrodružstvá a o tom viac som bol pojašený keď už boli na svete God of War Collection.

PS 3 som ešte nemal ani doma a zelenú 100 eurovku som použil na kúpu God of War Trilogy...Čakanie na 27.máj 2010 bolo dlhé, predlhé, no konečne som sa dočkal a PS 3 Slim s hrami Infamous a Killzone 2 som mal doma. Konečne som sa cítil ako bohatý človek a hlavne som si mohol konečne zahrať riadne pecky. Infamous som skúsil no vôbec ma neoslnil tak som to hneď predal BLAZEOVISK za 15€ a užíval som si riadnu akciu v Killzone 2. Tá hra ma úplne očarila svojím spracovaním a cítil som, že mám tu zbraň v rukách, otriasalo to so mnou, bolo to správne tvrdé a malo to gule. Ale celý vlhký som bol hlavne zo série God of War a jednotku som prešiel bleskovo, ale malo to dosť chýb, ale v dobe kedy to vyšlo tak pecka. God of War 2 to už bol iný kaliber, orgazmy od začiatku až do konca s otvorením koncom na ktorí majitelia PS 2 čakali dlhé roky no ja som sa už do trojky mohol pustiť hneď a nečakalo ma nič iné než nadšenie z tejto hry. Som chcel toho veľmi veľa a začal som sa venovať chlapcom čo mali PS 3 na fóre PS 3, kde som spoznal ďalších vyvolených ako Kratos86, Perez, Naked-Snake, Elsi....Čo novinka na sectore o nejakej PS 3 hre alebo aj všeobecnosti tak to bola nenávisť a ja už ako majiteľ tejto platformy som dobre vedel čo áno a čo nie tak som sa cítil hlboko urazený. Samozrejme s PS 3 som bol ešte začiatočník a Kane mi poradil ako funguje PS Store a celkovo chlapci z PS 3 fóra boli ku mne veľmi milí a ochotní. Som si založil slovenský účet a zistil som, že to som pos***l tak som si založil zasa český. Život s PS 3 však nebol len božský, ale aj tvrdý a neprešiel ešte ani mesiac a skoro došlo k jeho deštrukcií mojou rukou. Ako som bol v brlohu tak som tam zbadal bazárový predaj a mali tam Resistance 2 za 15€ a to som nemohol odmietnuť a k tomu som si zobral ale už nový MGS 4 za 34,90€. Ako som dal Chimére na frak tak som bol OREZANÝ TEXT..... ako som prišiel domov som skoro zničil PS 3 s kladivom, ale akurát mi zavolali moji chlapci, že práca ktorú som im dal je hotová a že ešte treba oslavovať, tak sme si dali do tela a pod vplyvom alkoholu sa opäť rozbehla typická-dlhoročná debata o Bohoch(som toho zakladateľ – mám všetky práva) a TvojVrah zo scény zmizol a ako už dobre viete z článku

http://martas.blog.sector.sk/blogclanok/9835/tvojvrah.htm 

TvojVrah zmizol zo scény a sila PS 3 komunity bola ohrozená tak som sa rozhodol založiť odboj Bohov za PS 3...Behom pár hodín vypukla revolúcia kultúry Bohov, ktorú si veľa ľudí zamilovalo a chudobná osada PC-čkárov ju začala nenávidieť a zároveň aj Marťasa a stal som sa najmínuskovatejším užívateľom až dodnes aj za obyčajný komentár. Každá akcia vyvolá reakciu a moje akcie vyvolali tvrdé vojny partizánov z chudobnej osady a nás PS 3 komunity Bohov vyzbrojených modernou technológiou od firmy SONY. Bolo to riadne tvrdé a ako sa v septembri objavil TvojVrah tak jeho prvá otázka bolačo to tu máte všetci s tými Bohmi, bol z toho v rozpakoch no zároveň aj nadšený a viac sa už dozviete v odkaze, ktorý som uviedol o pár riadkov hore a ZADARMO nemusíte nič priplácať za bonusový obsah nie ako keď som dohral v auguste 2010 originál Mafiu 2 a ešte k tomu na PC a dostal som orezaný produkt, no je***l to pes do huby. Inak v lete som hral veľa PS 3 peciek ako Uncharted 1, ale Uncharted 2 to bolo prežívanie tých pravých herných orgazmov ako povedal aj TvojVrah a jednoducho všetko to menovať, to by sme tu boli do rána, ale Yakuza 3 mi ponúkla presne to čo som čakal. V septembri som sa konečne dostal aj k Red Dead Redemption lebo mne bolo jasné, že na chudobnú platformu sa to nedostane a z brlohu som si kúpil aj predražené GTA 4 z brlohu za 29,30€ či ako. Priznám sa to GTA 4 som dohral až vo februári 2011, pretože som bol zaneprázdnený inými peckami ako napr. umelecké dielo Heavy Rain či nový Medal of Honor a samozrejme Call of Duty Black Ops a sila PS 3 komunity začala rásť a nenávisť chudobných takisto vyrástla. Môžem povedať, že veľa som si toho kúpil a v decembri mi prišla potešujúca správa od užívateľa kratos86 „Čaves kamoško páčia sa mi tvoje názore, si týpek jak já, občas im to tu pekne nakladáš, pridám si ťa na PSN do friendlistu neva?“ Priznám sa z tejto správy mi pukli emócie a tak ma menej bolel môj BAN a samozrejme nebola to jediná správa čo mi prišli. Aj chudobný mi písali, že sa im páčia moje reakcie, nech pokračujem intenzívne ďalej v práci. Veľký fail však nastal akurát pri Vianočnom darčeku a to bol Assasin´s Cred: Brotherhood - 50€ som vyhodil za čistú ryžu, fuj dodnes mám z toho zlé sny. Síce som to prešiel, ale chcelo sa mi z tej hry grcať, nervy ako ko***.

Celkovo som urobil aj článok hier, ktoré vyšli len v roku 2010 a ich zhodnotenie aj s hrou roka: http://www.sector.sk/uzivatelrecenzia/2865/_.htm          

Rok 2011 bol na hry bohatý a obzvlášť na PS 3 exkluzivity. Hneď na začiatku roka vyšla pecka Little Big Planet 2(si spomínam na môj koment ako TvojVrah napísal, že sa teší na coop so sestrou a ja som navrhol nech dá fotku svojej nahej sestry, že urobíme z toho jej tela úroveň v editore a podporil ma aj Dickie a Vrah reagoval...Marťas čo si nafetovaný? Dickie a ty ho vtom ešte podporuj no fuj chlapci...) a konečne aj Dead Space 2, ktorý ma veľmi potešil konečne lepším rozprávaním príbehu a hlavne mal hrdina konečne hlas a človek sa necítil ako debil. Na toto som dodnes nenapísal recenziu a to ma mrzí. Vo februári prišiel Killzone 3 a po nejakom čase som sa tomu pozrel na zúbok http://www.sector.sk/uzivatelrecenzia/3060/killzone_3.htm a to niektorí nedokázali pre dýchať ani zhodnotenie Killzone 2, slová TvojhoVraha hovoria za všetko: „ja môžem dať len a len 100%, marťas napísal si tak mocnú recku že ju pomaly nikto nedokáže zvládnuť, a to sa prejavuje aj na reakciách, proste taký pozitívny dojem som už dlho zo žiadnej recky nemal...“

 http://www.sector.sk/uzivatelrecenzia/3056/killzone_2.htm

Keď som pritom Killzone tak si pamätám ako mi prišla súkromná správička od užívateľa ORIGIN serus marťas počuj ja si ťa pridám na PSN lebo si haluzák a dočítal som sa na ps3 manií že si obcas zahraš rdr až sme nakoniec skončili niekde v kun*****. Celkovo panovala príjemná atmosféra na webe a pravidelne sa objavovalo moje meno v magazíne v pluskách aj mínuskach spolu aj s Kratosom.... prinášam pár príkladov:

Zvykajte si....PC je mŕtva platforma.....Kto tvrdil celý čas, že Crysis 2 je primárne konzolová hra? Ja a Marťas! 

 

Kto tvrdil, že ďalšia veľká firma okašle PC trhi? Ja a MarŤas 

 

A úplne najsmiesnejsie natom je to, že Cryteku to bude úplne jedno, že to pár slepých individuíí zo Sectoru nekúpi....ani Rockstar už s PC neráta, ani Crytek nebude.....   

 

Kira je spamer, Ja a Martas sme herní proroci a vizionári

 

Podstatné je ale že konzoly majú každý mesiac čo ťahať a na vysokej úrovni, a nemyslím len grafiku......zato vlastniť highend PC je ako mať bazén bez prípojky na vodu a nutnosť čakať či nezaprší

 

Kratos86 je kamoško a od jeho www.bazarhier.sk som toho už nakúpil, úplne fungl nové hry za luxusnú cenu....

Hmmm a Kira260686 o tom ani netreba rozprávať – všetko je tu

http://martas.blog.sector.sk/blogclanok/10037/kira_260686.htm a ešte aj tu

http://kira260686.blog.sector.sk/blogclanok/9283/martas_a_kira_kira260686.htm 

 

Kira260686 > Marťas [vyfiltrovať užívateľa]

[poslané 17.4.2011 o 13:48] 

asi dojdem aj so ženu, lebo strašne ťa chce...

neviem či vidieť alebo oné hento... no veď.... to je jedno

 

So ženou doteraz neprišiel a chápem prečo, má strach lebo už čaká dieťa s Pacesom

 

ustráchaná? mercha to....

ach tá pretvárka.... neboj rada má cicinu...

už v 14tich som jej cecky naťahoval...

a sakra musím sa krotiť...

 

Krutá situácia avšak nastala v apríli keď bolo hacknuté PSN – nešlo mesiac, ale priznám sa vôbec ma to netrápilo mal som to v p... ale samozrejme chudobných táto situácia potešila. Ja ako padlo PSN som mal v pláne ešte raz dať šancu inFamous 1 lebo TvojVrah mi hovoril, že síce nie sú to orgazmy ale dobrá hra to je......to bolo 20.apríla, ale nekúpil som si to, nie pretože by som bol chudobný, ale mal som úspešnú erotickú špionáž a to bolo v deň ako som sa prvýkrát stretol s Kirom. Nakoniec som dobre urobil pretože vo Welcome Back balíku bolo akurát zadarmo aj inFamous 1 takže som to vyhral.

http://www.sector.sk/uzivatelrecenzia/3215/infamous.htm

TvojVrah mal pravdu a inFamous 2 to bola čistá pecka http://www.sector.sk/uzivatelrecenzia/3244/infamous_2.htm     

 

Výbornou letnou zábavkou však bola komunikácia s chudobnou obcou počas E3 2011 a gamesconom...(DLHÝ „zbytočný“ TEXT)  

 

FeLLiPe: hurá

MX-72: ale pice, skoro mi repraky vybuchli :D

FeLLiPe: xDDD

MX-72: pripravime sa na 10 minut kecania o hovne a 1,5 minutovy trailer

FeLLiPe: jj

FeLLiPe: boha

FeLLiPe: coop mode

FeLLiPe: SHOVE IT UP YOUR ASSSSSS

FeLLiPe: už vidím že to bude SpecOps ripoff z CoD

jimmyboy: :D

jimmyboy: hhh

FeLLiPe: stealthovské nějaké

FeLLiPe: Rainbo Wis much ?

DanteMustDie: boze to trapne komentovanie je uplne otrasä

FeLLiPe: jj

MX-72: likvidacia kamier....SC inspiration

MX-72: nice

FeLLiPe: docela

MX-72: hodili by sa tam dake rychle dorozumievacky na styl L4D, alebo by stacilo aj to coop dorozumievacie menu z Portal2

FeLLiPe: jop

DanteMustDie: niekto vyhodil sniperku ku kosom pfff ghetto stvrt xD

MX-72: xD

jimmyboy: tak ten komentar je fakt tragicky :D

jimmyboy: stay out of the trouble please

FeLLiPe: ale dostal jsem chuť na BC

FeLLiPe: dáme pak jimmy ?

FeLLiPe: xD

DanteMustDie: uplne proste nontŕeal talk

jimmyboy: :DD

jimmyboy: jj mozme

jimmyboy: tiez ked to vidim

jimmyboy: nazerem sa aspon popri tomto a pak zahram

FeLLiPe: :D oki

jimmyboy: oni tam nieco ukazuju na tej obrazovke ale nechaju tychto dvoch trtkov v zabere

jimmyboy: na sectoer citam ze v the run bola daka destrukcia ci co?

FeLLiPe: jj xD

FeLLiPe: lol

DanteMustDie: jj nfs split second

jimmyboy: :D :D

jimmyboy: lol

FeLLiPe: COQNEUST

FeLLiPe: CONQUEST

MX-72: vyzeralo to ako zavod 21.12.2012

FeLLiPe: to jsou takoví mamrdi

jimmyboy: boha to vyzera temno

FeLLiPe: jsem úplně věděl že zas ukážou epileptický minutový trailer kde piču viděl

jimmyboy: stihackuuuu

jimmyboy: epic

FeLLiPe: a stíhačky jsou pomalé jak v CoD

FeLLiPe: xD

MX-72: v tom NFS jimmy - ostrelovali ich raketami, laviny padali na cestu, kamene padali na cestu atd :D

jimmyboy: :DD

jimmyboy: :D :D :D

jimmyboy: LOL

jimmyboy: to je v setko

jimmyboy: och

jimmyboy: no nic dozerem a dam bc :)

MX-72: proste Need for Heavy Speed Rain: Modern Runfare :D

 

JankoSVK: caute

MX-72: nazdar

JankoSVK: ako na zavolanie som tu... zacala uz SONY preska ci sa zase caka? =D

MX-72: meskaju

MX-72: asi im hackli aj konferenciu :D

DanteMustDie: dopice oni meskaju vzdy kokoti

DanteMustDie: a ti ps3gumy este budu trepat jak "sice msekali, ale oplatilo sa cakat"

jimmyboy: u u u

MX-72: xDDD

MX-72: ok, teraz pustia dalsi prihriaty song xD

JankoSVK: kde pozerate live?

JankoSVK: na ps blogu?

JankoSVK: ci GS?

MX-72: normalne tu

MX-72: http://www.sector.sk/novinka/62294/sony_press_konferencia_z_gamescomu.htm

JankoSVK: jj ps blog

MX-72: damn, tie kable asi fakt budu problem :D zajtra im to tam zanesiem nech mi to tam zapoja kkti, ved co to ma byt kurva aby dodali disk s 10cm kablikmi ktore ani nedociahnu kam treba a este aby tam chybal kabel do zdroja :D

JankoSVK: ide to?

JankoSVK: zeby?

MX-72: co si tam ukazalo

jimmyboy: uz se to veze uz to klouze

MX-72: uz im povedali nech drzia pice v sale

MX-72: hudba zosiluje

MX-72: wau 18 minut oneskorenie :D

JankoSVK: cele to bdue cam?

JankoSVK: bude*

JankoSVK: fuj

jimmyboy: urcite nie

MX-72: asi ee

MX-72: EA tiez nebolo

FeLLiPe: http://img841.imageshack.us/img841/2339/wtfym.jpg

my opinion on Sony conference so far

FeLLiPe: xD

jimmyboy: hhh

JankoSVK: hahaha

MX-72: xD

FeLLiPe: ANDREW HOOOOOUS MD

DanteMustDie: sony na kazdej konferencii rado meska

FeLLiPe: xD

DanteMustDie: dufam ze tam bude ten kokot butler

MX-72: tiez si vravim ze to bude take ako EA :D Tony picovin a 2 normalne hry ukazane na 1,5min

JankoSVK: jj mohol by tam byt

FeLLiPe: zase začnou kecat že year of playstation a vypínám

FeLLiPe: xD

FeLLiPe: accccccccccch

MX-72: xD

jimmyboy: continued leadership D

FeLLiPe: now we will talk of the playstation leadership on market

FeLLiPe: FUCK YOU

FeLLiPe: xD

FeLLiPe: oni ty PR řeči napsali deset let zpátky a teď to jen upravují o nové data na každé pressce

JankoSVK: ja som zvedavy ci zas budu 3/4 presky kecat

FeLLiPe: ano

MX-72: power of Playstation....vravi to ako keby bol rok 2007

FeLLiPe: protože jinak to Sony neumí

JankoSVK: Sony su stari pani... to mas tak :)

MX-72: ....a ked hraju stari pani futbal, tak je to vzdy sranda :D:D:D

DanteMustDie: sony malo vzdy boring pressky, hlavne tona kecov a ukazu 2 hry co za to stoja aj to malo lebo tie hry budu na 6h a byneukazali 1/10 hry :D

MX-72: xDDD

DanteMustDie: ms zas jebe kinect furt

FeLLiPe: TvojVrah

  pridané 16.8.2011 19:23 [nový]

to je riadny čurák...

FeLLiPe: zhrnul to

DanteMustDie: ale jedno sa musi ms nechat

jimmyboy: ty vole neviem preco som sa na to poslednych 5 minut vlastne pozeral

DanteMustDie: vyvinulo si kinect a tlaci to

jimmyboy: myslou som bol niekde na marse a ked som sa vratil tak som nechapal preco to mam este zapnute

DanteMustDie: sony urobila move a okrem E3 pred vydanim nic

DanteMustDie: max podpora v exklu

joey.pob: ms to nevyvinulo , oni to kupili

JankoSVK: inak cita to podla vas?

JankoSVK: lebo na EA to cital ze az sa prasilo

DanteMustDie: citali vsetci

FeLLiPe: trošku to čte

FeLLiPe: občas mu tam ujede zrak

FeLLiPe: ale má to líp naučené

JankoSVK: to je este v poho

FeLLiPe: (protože to je stejný bullshit podvacáté za sebou, to se naučí už každý)

joey.pob: ale zas playstation je v europe hodne silna znacka

jimmyboy: neviem ale preco sa tvari ako keby prave preglgol semeno

FeLLiPe: xDDDD

JankoSVK: jj joey

DanteMustDie: EA-aci to citali jak jebnuti ale

DanteMustDie: to strasne bilo do oci

DanteMustDie: ktovie ci aj tie coop komenty necitali :D

JankoSVK: omg ale toto uz vsetci vieme, na co to opakuju zase na preske?

MX-72: tie konferencky su rok od roka vacsia kokotina:

EA - Sims, sporty,.....2 dobre hry

Sony - Move, 3D,.....2 dobre hry

MS - Kinect, Kinect,.....1,5 dobrej hry :D

Ubisoft - tona dojebanych oldschool serii a AC

Activision - CoD894, CoD981, CoD999, CoD Elite, CoD FB, CoD Twitter, CoD Wii+/-/*/:

FeLLiPe: xDDDD

FeLLiPe: j

FeLLiPe: jesus tu usnu

MX-72: ach, teraz nas budu 15 min krmit VITAminmi

JankoSVK: takze je to cam

FeLLiPe: to je dobře, ty kktiny zblízka vidět nemusím

FeLLiPe: xD

MX-72: xD

JankoSVK: do pice uz zavri hubu

JankoSVK: a ukaz U3

JankoSVK: resistance ... uzas ide

MX-72: ze Resistance,...vravim si ze no ok, aspon nieco, a jeb....pre Vitu

FeLLiPe: určitě ukážou i ten Uncharted pro Vitu a tím to skončí

FeLLiPe: ach se tam krabice a enemáci prozpadají jak v Deus Ex 1

JankoSVK: nestras do pice

FeLLiPe: a framedropy jak prase

JankoSVK: felka

JankoSVK: !

MX-72: jesus, to malo byt co? xD

MX-72: mark & execute novej generacie?

JankoSVK: yes autoaim

JankoSVK: xD

MX-72: ten vyber zbrani na displayi je good, ale mal to dat blizsie k prstom a nie dostredu obrazovky

MX-72: no, presne ako tie granaty

FeLLiPe: jj

JankoSVK: bravo fakt

jimmyboy: ok so far so napicu

JankoSVK: looks amazing

FeLLiPe: LOOKS AMAZING

FeLLiPe: xDD

JankoSVK: jj =D

Martas (codhq.eu): rozhode dobry ten reistance na vitu

jimmyboy: jj

jimmyboy: rozhodne dobra picovina

FeLLiPe: +1

Martas (codhq.eu): ach jimbo ved hrat to nebudes tak co riesis nemusis ani konferenciu pozerat

JankoSVK: ale co martas je tu =D jak sa dari pan kolega

jimmyboy: ale mozem

jimmyboy: :)

Martas (codhq.eu): aha nemas co hrat na PC....

Martas (codhq.eu): ale pohoda

MX-72: xD

JankoSVK: nemas? :D

JankoSVK: http://gelbooru.com/index.php?page=post&s=view&id=1246213 xD

MX-72: ale ten LPB uz vyzera cool

Martas (codhq.eu): hmmm LBP cisty luxus

jimmyboy: martas co

jimmyboy: aj tento chlapik vyzera cool ze

jimmyboy: je zo sony, urcite ma na teba dake caro

FeLLiPe: jesus

jimmyboy: :D

jimmyboy: hahaha

jimmyboy: to co je

MX-72: Reality Fighters? To bude co? Nejaka hra s Realitnymi agentmi :D

FeLLiPe: bojuj o nový dům

FeLLiPe: xD

MX-72: to co je za jebo? xD

MX-72: tento sa vyrovna tomu sfetovanemu pri Kingdoms of Amalur

jimmyboy: na Suda Kunodu nema nik aj tak :))

FeLLiPe: překonal Im afraid

FeLLiPe: xD

jimmyboy: ok :D

jimmyboy: to bolo dost zvlastne

MX-72: dpc, a co to LPB? To aspon vyzeralo zaujimavo a oni tam daju takuuuu picovinu

jimmyboy: sa tam zjavili zavzdychali a zduchli ako keby pochopili ze nik z tohoo nie je tak na makko :D

MireC2x_SVK: caute ludia

JankoSVK: ca

FeLLiPe: caf

MX-72: vitaj

jimmyboy: nazdar

MireC2x_SVK: nik nic nehra

MireC2x_SVK: co je

FeLLiPe: slzíme nad Sony presskou

MireC2x_SVK: toto co je toto co je

MX-72: xD

JankoSVK: ale inak toto vyzera nahodou dost dobre

JankoSVK: mam taketo indie like hry

JankoSVK: toto mozem veru

jimmyboy: no tak toot vyzera zatial najzaujimavejsie

MX-72: nj, toto moze byt fajn

FeLLiPe: Super Meat Boy trochu jinak

FeLLiPe: xD

MX-72: machinarium feat Limbo

MireC2x_SVK: teraz davaju na psvita

MireC2x_SVK: daku plosinovku ?

JankoSVK: jj

FeLLiPe: jj§

MX-72: jj

Martas (codhq.eu): dobroš

DanteMustDie: ubi tam nema pressku?

FeLLiPe: a teď prosím z Vity která nikoho nesere na pořádné PS hry

FeLLiPe: myslím že ne

FeLLiPe: ale Ubi zrovna přijde na scénu

FeLLiPe: AC na Vita

MX-72: zabudol si na uvodzovky :D

DanteMustDie: jebem im celu vitu

DanteMustDie: naco hovoria take obvious veci

DanteMustDie: fifa bola na psp odjakziva, ac sa jebe uz aj na iphone takze tam neni o com, cod detto

JankoSVK: hm klesne cena psp hier

JankoSVK: bolo na case

MX-72: boze ale tie ich gesta a tón....ako keby ocakavali ze si chytim kokot do ruky

DanteMustDie: xD

FeLLiPe: xDDD

JankoSVK: =D

DanteMustDie: on ma mimiku jak hr z 2002 roku

DanteMustDie: len hubu otvara

Martas (codhq.eu): silne reci a skutek utek, vidiet tam vas co robite......ehm čo by vam nakazali to by ste robili

MireC2x_SVK: 250 je dost na to , ze tam nic nebude :D

MireC2x_SVK: zatial

MireC2x_SVK: move the fuck out

DanteMustDie: martas vies o tom picu radsej ani nevrav nic.. keby aspon ocami hybal ale hento je pokerface, stale rovnaky ton= boring po minute a totalna ignoracia po 2

DanteMustDie: proste on je recnik jak ja grafik

JankoSVK: ty si grafik a robis na recepcii... :D

DanteMustDie: sure

MX-72: najlepsie konferencie mal Bill Gates :D Tomu sa tam vzdy prihodil nejaky fajnovy fail, tak to bola sranda :D

jimmyboy: co si vystudoval dante

MireC2x_SVK: a idu HC tituly

jimmyboy: :D

FeLLiPe: xDD

FeLLiPe: MX to i Gabeovi

MX-72: "HC"

MX-72: :D

DanteMustDie: super move teraz budu tocit jsak ms kinect

MX-72: jj :D

MireC2x_SVK: a nik z tych ps3 gum nepovie nic na move :D

jimmyboy: to je holt utrpenie byt fanusikom sony

jimmyboy: musis pretrpiet 99 percent kokotin

DanteMustDie: aka je pointa buhat do prazdna kd mech stoji 20€?

jimmyboy: aby si konecne pri jednej zaujimavej hre rozbalil vsetko co mas na jazyku a vratilo sa ti ako tak ego

MX-72: xD

FeLLiPe: x%D%D

DanteMustDie: jimmy technicke a informaticke sluzby na strednej

JankoSVK: cize uctovnik...

DanteMustDie: na vyske nedokoncena plikovana informatika

jimmyboy: a na grafiku sa orientujes ci ako?

jimmyboy: aha aha

JankoSVK: :D

DanteMustDie: nie preveze

JankoSVK: ale dante, skoda ze si nechal skolu... 50% sanca ze sa ti bdue chciet ucit este :D

jimmyboy: to aj ja mam aplikovanu nedokonecnu

DanteMustDie: preto bol on recnik jak ja grafik. on vie rozpravat, ja otvorit skicar

jimmyboy: :)

FeLLiPe: xD

jimmyboy: neviem ci sony neplatia za tu halu od casu co tam su ale zatial 80 percent hovorili o hovne

DanteMustDie: to je rozluckove video?

FeLLiPe: aspoň hudbu vybrali dobrou

DanteMustDie: setria elektriku

FeLLiPe: xDD

MireC2x_SVK: play and die :D

MX-72: ach krista, po tomto vsetkom by som tam chcel vidiet kludne aj MW3 xD

DanteMustDie: :D

jimmyboy: :DD

FeLLiPe: BLASPHEMY

jimmyboy: haha

FeLLiPe: xD

jimmyboy: maju proste dobru taktiku

jimmyboy: unavit ta a potom aj kraviny zacnu vyzerat zaujimavo

MX-72: jj vidis, tomu sa vravi manipulacia :D

DanteMustDie: boha zas dajak picovina ako guitar hero

FeLLiPe: oh gawd nový Singstar ?

MX-72: najprv totlane kktiny a potom normalne hry su hned hrami bohov :D

DanteMustDie: aspon good song

FeLLiPe: DAAANCE STAAAR PAAAAAAAAAAAAAAARTY

DanteMustDie: uz mi hlava padala

MireC2x_SVK: kristove rany

MireC2x_SVK: KRISTOVE

jimmyboy: na toto sme cakali

MireC2x_SVK: RANY

MireC2x_SVK: DPC

DanteMustDie: to je line up

DanteMustDie: budu predaje

DanteMustDie: xD

MX-72: TOTO MI ZMENILO ZIVOT

FeLLiPe: ach fajně tam chodit po ulici s tím kokotem v ruce

FeLLiPe: xD

MX-72: xD

JankoSVK: to akoze naco mam robit pohyby celym telom ked to len registuje move?

DanteMustDie: tusim topnu halo a mw3

MireC2x_SVK: lepsie ako ist 20x na disco :D

JankoSVK: sice keby som bol najebany... vtedy by aj kinect usiel

jimmyboy: :D

DanteMustDie: och god

jimmyboy: lol

DanteMustDie: zas kokotina

JankoSVK: ale co mame tu tanecnikov

DanteMustDie: xD

JankoSVK: :D

DanteMustDie: ja ze jaka scifi hra

DanteMustDie: zaujimavy nastup :D

jimmyboy: skoda ze ma v rukach tie dva kokoty uz som dufal ze nieco epicke idu ukazat

DanteMustDie: a jak som videl to dildo

FeLLiPe: xDD jj

MX-72: Sony ma talent xD

DanteMustDie: TSFH ruineri

DanteMustDie: uzasne

DanteMustDie: dav ma v pici

DanteMustDie: xD

FeLLiPe: jsem tu hudbu vůbec nepochopil

FeLLiPe: já bych tam usnul

FeLLiPe: xD

JankoSVK: amazing

JankoSVK: zas xD

DanteMustDie: THIS IS FUCKING GAMESCOM NOT DANCECOM

jimmyboy: ok tanecny subor Jessy Vavrisovo dokoncilo tanecek

Martas (codhq.eu): filipko ty vela veciam nechapes, to sa necudujem...

FeLLiPe: a teď příjde a THANK YOU ALL, THATS ALL FOR TODAY

MX-72: wau

DanteMustDie: jj idu kecat o predajoch :D

MX-72: zeby sme sa dockali normalnych hier?

MX-72: xD

jimmyboy: martas cudujem sa ze dokazes tak rychlo pisat ked jednou rukou si drzis penis

FeLLiPe: nah, řeknou že je year of playstation a end

FeLLiPe: xD

DanteMustDie: juu budget na pozadi

jimmyboy: :DD

MX-72: xD

jimmyboy: to by bolo epic

jimmyboy: :DD

MX-72: xD

jimmyboy: to by bolo epic

DanteMustDie: nie len ze zachrani ludstvo od vyhubenia

DanteMustDie: ale aj salu od spanku

MX-72: jj :D

MX-72: jj :D

FeLLiPe: první větší hra po hodině

FeLLiPe: wow

jimmyboy: smutne je

jimmyboy: ze ten art je podareny

jimmyboy: aj to spracovanie

jimmyboy: ale ked ukazu gameplay..

FeLLiPe: a hra srajda

FeLLiPe: xD

FeLLiPe: jj

DanteMustDie: dlhe dopice

DanteMustDie: mna tak trapi jeho monolog

MX-72: nechaj tak, uzivaj si to, zakial tam je nieco taketo

MX-72: nechaj tak, uzivaj si to, zakial tam je nieco taketo

FeLLiPe: xDD

DanteMustDie: no jak pocujem sirenu

MX-72: to je vsetko? xDDD

DanteMustDie: zeby disturbed?

DanteMustDie: bacov kokot rofl

FeLLiPe: AMAZING xD

jimmyboy: powerfull stuff

MX-72: gameplay nebude?

jimmyboy: :DDD

jimmyboy: loool

jimmyboy: tak toto je ultra fail

MX-72: Sucker Punch?

DanteMustDie: was ist das?

FeLLiPe: lol

MX-72: Infamous 3 nebodaj

FeLLiPe: INF3 PLEASE

DanteMustDie: This could be interesting

DanteMustDie: xxD

jimmyboy: :)

DanteMustDie: a dlc

DanteMustDie: xD

JankoSVK: lol

FeLLiPe: xDD

JankoSVK: dlc nice

Martas (codhq.eu): hra Bohov

JankoSVK: xD

MX-72: aha, bud DLC alebo datadisk

jimmyboy: :DDDD

DanteMustDie: dlc bohov

jimmyboy: okej

DanteMustDie: teda skor

FeLLiPe: ANOOOONOONONONONNO

DanteMustDie: DLC, BOHA

FeLLiPe: ach

FeLLiPe: xD

JankoSVK: feli tesis sa?

DanteMustDie: solidny lineup

DanteMustDie: xD

FeLLiPe: zabju ty kkty

DanteMustDie: teraz povie

jimmyboy: takze animacka z resistance 3 a DLC pre Infamous 2 :D :D :D :D :D

FeLLiPe: úžasné

DanteMustDie: "only for PSN+ subscriber"

jimmyboy: to su CORE tituly od Sony

JankoSVK: ale pokial to bude DLC na 10 hodin, why not

FeLLiPe: tak to jim jebem

FeLLiPe: chcem I3

FeLLiPe: ale prosímtě

JankoSVK: budes mat I3 feli

MX-72: teraz to moze zachranit len U3

JankoSVK: len im daj cas

jimmyboy: hej ja sa ale smejem na tej super prezentacii

FeLLiPe: nějaké pojebané zombie twist

DanteMustDie: jezis zas henten monotonny fas

DanteMustDie: idem si radsej zahrat mafiu

JankoSVK: U3!!!!!!

JankoSVK: konecne

MX-72: no len aby o tom nekecal este 15 min kym to pusti

DanteMustDie: tipujem to na 80% ze gameplay

Martas (codhq.eu): Hra Bohov len od Sony

DanteMustDie: *trailer

JankoSVK: jj

FeLLiPe: jj bude trailer a tím presska skončí

FeLLiPe: xD

MX-72: gameplay

MX-72: chvalabohu

FeLLiPe: uf

JankoSVK: a zo SP nie?

DanteMustDie: gameplay trailer teda

JankoSVK: ZO SP GAMEPLAY KONECNE

FeLLiPe: písečný gameplay plssssssss

JankoSVK: omg

Martas (codhq.eu): no PC-čkári môžte závidiet

JankoSVK: feli ticho

FeLLiPe: ehm

JankoSVK: a kukaj :D

jimmyboy: ako vravim :DDD

FeLLiPe: hi ther Elena

JankoSVK: yeah

jimmyboy: celu konferenciu jebnuteho sony drzi papulu a caka an tu jednu jedinu hru vdaka ktorej moze zapipat :))

FeLLiPe: Greg Edmonson a jeho hudba <3

MX-72: :D

jimmyboy: nesklamal

DanteMustDie: dobry skok

DanteMustDie: ani si nevklibil rameno

DanteMustDie: :D

MX-72: tusim uz neskace ako vajciak

JankoSVK: prosim kiss

DanteMustDie: oh lovestory

jimmyboy: mozno mu vyhoni cez plot

FeLLiPe: xDD

MX-72: xD

jimmyboy: vlastne hej

jimmyboy: :))

DanteMustDie: ale uz nevyzera tak teplo musim povedat veru, ale povie prve "oh crap" a menim nazor

DanteMustDie: hmm som cakal ze bude konec

Martas (codhq.eu): HRA BOHOV

FeLLiPe: no nic, příští rok za polovic je Drake můj

jimmyboy: no a uz to ide zas do crash bandicoota

jimmyboy: :)

DanteMustDie: lietadlo uz v pici dalekoa

JankoSVK: ale tie pohyby su ppci

DanteMustDie: ale drake trafi vrtulu a dobehne

DanteMustDie: :D

jimmyboy: to este musi dobehnut

MX-72: nixwä

MX-72: *nice

jimmyboy: co vrtulu, na banane sa smykne a dobehne ho

FeLLiPe: xDD

DanteMustDie: kurva ten je tusim z ocele, ocelovy pinokio :D

jimmyboy: :DD

DanteMustDie: ale dycha jak jebo :D

jimmyboy: teraz si prdne a postrci ho to

DanteMustDie: ha fu

DanteMustDie: ha fu

DanteMustDie: xD

FeLLiPe: ach xD

DanteMustDie: prosim prosim nejaky skript

DanteMustDie: nech nieco buchne

jimmyboy: mna by zaujimalo

jimmyboy: ci v tomto momente mozes z toho auta zoskocit

DanteMustDie: mozes, keby dala rucnu :D

jimmyboy: mimo tej pneumatiky

DanteMustDie: nemusis ani skakat

DanteMustDie: xD

jimmyboy: :D

DanteMustDie: IN LAST FUCKING EPIC MOMENT HE JUMPS

FeLLiPe: no pěkné zatím

FeLLiPe: už se těším

DanteMustDie: you pres button, something awesome happens

DanteMustDie: preco vzdy ti zloduchovia musia machrovat a nezastreli ho rovno

DanteMustDie: its in movies, in games

JankoSVK: omg krasna pust

MX-72: good

FeLLiPe: awesome sauce

JankoSVK: zimnica

DanteMustDie: to seklo audio nakonci? xD

DanteMustDie: ten loop

Martas (codhq.eu): HRA BOHOV

Martas (codhq.eu): je mi luto chudobnych PC gamerov

JankoSVK: =D

jimmyboy: :))

MX-72: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DanteMustDie: martas no pre deti ako ty co maju predcasnu ejakulaciu zo skriptov urcite hra bohov

FeLLiPe: škoda že si to tu polovina lidí zahraje

FeLLiPe: takže bych zavřel pysk a šoupal nohama

DanteMustDie: feli sak ho nechaj

DanteMustDie: teraz ma odkrveny mozog

DanteMustDie: feli sak ho nechaj

DanteMustDie: teraz ma odkrveny mozog

DanteMustDie: vsetka krv v pidnastroji bohov

jimmyboy: no super, presska uplne na kokot na konci ukazu jednu dobru hru a vsetko je zo strany sony zachranene

DanteMustDie: *pidi

FeLLiPe: jimmy to tak je každý rok :D

^Mako[SVK]^: pozerali ste tu sony presku?

DanteMustDie: rofl 500€ za ten monitor

MX-72: Martasko ja to budem mat first day, skor lutujem teba chudobneho PS3kára, co moze Witcherov, BF3 s 64hracmi a velkymi mapami, a mnohe dalsie len zavidiet....tak sa zadrhni :P

DanteMustDie: KTORY KOKOT PRERATAVA TIE KURZY DOPICE

Martas (codhq.eu): Hmmm Dark Souls co moze na to nejaky witcher

DanteMustDie: 249€=249USD

DanteMustDie: zajebane pice

JankoSVK: jj

FeLLiPe: Dark Souls je něco úplně jiného než Witcher takže HAHA

FeLLiPe: xD

MX-72: Dark Souls je len 3D Diablo, ziadny storyline hra :P

DanteMustDie: boze zas mele o nicom

DanteMustDie: koho to trapi

Martas (codhq.eu): vidno ze si nehral demon souls

DanteMustDie: to nech hovori na porade v praci

MX-72: ale je to skillovacka, nie pribehove RPG chytrak

MX-72: hlavne ze ty si to hral, ze? :D

FeLLiPe: no nic, idem hrát karty a pak nb, doufám že to té doby už tu jedno vygumované pako nebude

DanteMustDie: martas hral vsetko ked ide o debatu

JankoSVK: coop feli? :D

MX-72: Kratosov nezdaneny bazar mu urcite pozical :D

DanteMustDie: keby ukazali ten U3 ako prvy

DanteMustDie: ten dav co teraz opusta miestnost by odisiel uz po tom

Martas (codhq.eu): nuž čo dodať Hry Bohov, majte sa chudobní hráči, šesť výnimkám.....aj milovaný BF 3 ukazovali na stroji Bohov

MX-72: ten stroj bohov mi stoji vedla TV a zapinam to raz za 2 tyzdne, proste PCcku sa to nevyrovnalo :P Maj sa

^Mako[SVK]^: xD

jimmyboy: no co kto ide hrat bc2

^Mako[SVK]^: ja idem ale rendruje sa mi intro

 

AKO MI BOLA HRA UŽITOČNÁ

 

V auguste som sa konečne dostal k LA NOIRE. Táto hra je jednoducho skvelá, TEAM BONDI odviedlo skvelú prácu pretože hra priniesla niečo nové a preto je mi ľúto, že štúdio skončilo, chlapci to vzdali. Hra ma dostala pretože vždy som chcel byť detektív a žral som každý prípad, mal som v pláne napísať recenziu, ale po prejdení hry som nazbieral nejaké tie vedomosti a pomohlo mi to vyriešiť letný prípad, ktorý som nazýval „Prípad Bohov“. Ako Cole Phelps v 9 prípade hovorí: „Why are you lying to me, Mr Moller?“ OREZANÝ TEXT................................................................ FLASHBACK 2009 „Si pamätám ako mi ešte mladučký a talentovaný Peter povedal, že on kašle na nejaký vážny vzťah, že zostane verný svojím kamošom. Bol som z toho v rozpakoch lebo som v ňom videl väčší potenciál, ale povedal to ako Boss, že už ani neviem ako som na to reagoval len viem že mi odvtedy hovorí vedúci, Boss Marťas“.              

No Peter bol v prdeli z mojej akcie, nechápal že som na to šiel až tak tvrdo, že on by sa z toho akurát tak dosral, nevedel mi s tým radi a zrušil som mojich nasadených profesionálov z misie pretože už z toho boli zničený ako aj ja. Snažil som sa na niečo prísť aj s mojím gangom, keď sme mali pripité, ale nič prípad sa uložil k ľadu. Chcel som aby ľudia na ten prípad zabudli, aby to brali ako zrušený prípad a pre mňa to zostal stále odložený prípad.

V prípade mi nádej vzbudila opäť hra na PS 3 – FLOWER, ktorú som získal vďaka 2€ zľave od užívateľa mastra s ktorým som bol tiež osobne

http://www.sector.sk/uzivatel/51432/mastro.htm 

FLOWER bola krásna a jednoduchá hra a vtom som zistil jednoduchosť prípadu, po tejto relaxačnej hre som sa vrátil pomaly do roku 2007,2008,2009,2010,2011...dal som si dokopy všetky zložky s osobou prípadu a zistil som, kde bola chyba a OREZANÝ TEXT............ Aj v LA NOIRE boli zapeklité prípady, no stačilo ísť na to jednoducho a do toho sa mi do cesty postavil Palinko, ktorému som neraz zachránil kožu, inak by neprišiel nikdy domov kompletný...Keby ma Palinko nepodrží tak prípad by nebol nikdy vyriešení, maximálne by bol vyriešený veľmi zle. Najskôr som však celú akciu musel otestovať u iného subjektu, v ktorom som prenikol do organizácie na prvý pokus aj s víťaznou tortou ako bonus. Hneď som informoval Palinka a aj Petra o úspechu testovacieho subjektu, Peter zostal celý vlhký a šťastný a Palinko to isté. Ako som si robil popritom SBS kurz tak som sa tam spoznal s jedným haluzérom volal sa IGOR a ten mi ten mi tiež rozprával pičov**** a na kurze som tiež nabral potrebné skúsenosti s detektívmi originál. Psychotesty mi prevetrali hlavu a celý prípad do seba krásne začal zapadať ako domček z karát. Celý prípad začal dávať zmysel a zistil som, že ako celý prípad prebiehal bolo vlastne šťastie lebo by dopadol katastrofou, nemal som vtedy ešte dostatok informácií, bol som ako obyčajný pochôdzkar, myslel som na celý prípad v zlom svetle, v testovacom subjekte som na to už myslel správne a preto to vyšlo. Konečne som sa pri prípade cítil ako správny profesionál na správnej strane a s podporou Palinka a Božou pomocou bolo na čase prípad už správne vyriešiť. Odstránil som svoju hriešnu minulosť a prestal piť. Išlo sa do akcie 4.10.2011 cez tele-tele telegram, aby sa všetci osoby cítili bezpečne, že sa im nič nestane. Ja som zatiaľ zostal ubytovaný u Igora a sme sa učili na záverečky SBS. Mi hovoril ako jeho jedna ju mala brutálne chlpatú a druhá vyholenú, reku sa doserem asi. Po úspešných skúškach som sa rozlúčil s Igorom, ten utekal za rodinou a jeho malým synom a ja som otvoril svoju schránku, kde som mal odpoveď OREZANÝ TEXT............. Hneď som zvolal mojich chlapcov a oficiálne zrušil náš gang – už žiadne bitky za druhých ľudí a záchranná iných z ich sračiek. Chlapci boli z toho v rozpakoch no našťastie väčšina po čase pochopila, že to bolo to najlepšie čo sa mohlo stať, konečne sloboda a chlapci mali čas sa venovať podstatným veciam. Všetci namierili do správneho smeru a aj mama ma pochválila. Zo všetkého som mal takú radosť, že som získal konečne svoju prvú platinu z hry Uncharted 2 a hneď aj z Crysis 1 ďalšiu. OREZANÝ TEXT............ konečne poriešené – mali z toho radosť, už len kvôli mne a ja radosť z toho že oni majú a všetko dobre dopadlo a ako som šiel predať MGS 4(tú hru už proste hrať nebudem lebo nemám náladu sledovať telenovelu a z toho hrať 5 minút) OREZANÝ TEXT.....................PRÍPAD BOL KONEČNE VYRIEŠENÝ......

Hry jednoducho veľmi rozširujú ľudskú fantáziu. Aj sám Cameron hovoril, že sa mu snívalo o Terminátoroch a tak natočil film o Terminátoroch. Bohužiaľ stará generácia ľudí ako moja mama a tato to nevedia pochopiť a berú to ako stratu času a keď bol tato vlhký z Lary Croft ešte na PS1 vtedy bolo zrazu všetko ok...Hry sú dobrá vec a môžu človeku svojou pointou aj pomôcť v osobnom živote, ale samozrejme treba vedieť aj kedy s tým skončiť, musí to byť v norme.

 

ROZLÚČKA.........(neviem ani ako sa mám na to správne vyjadriť – ospravedlňte ma ak bude niečo zle).........

Ak by som to mal zhrnúť tak som rád, že som trávil na sectore nejakí ten čas lebo som zistil, že sú tu aj skvelí ľudia, by som s nimi išiel hneď na pivo a čo je podstatné napriek všetkému je tu viac správnych ľudí než debilov, ktorí kazia dobrú atmosféru a všetko doserú a serú to ďalej. Lúčim sa so všetkými, na sectore budem ďalej aktívny v podobe recenzií a nejakého článku a budem tu aj prihlásený, ale nebudem prispievať komentármi ani žiadnymi inými vecami, možno raz za čas napíšem nejaký zaprdený blog.

Ešte posledná rozlúčka s KIROM, TVOJVRAH, KRATOS86, SHACK811, ORIGIN, ELSI, PROTO, BLAZESK, PACES VICTORIOUS, ROCHEDO, KANE85 A AJ S KIROVOU MAFIOU NA BLOGU – RATCHET, DRAGONFLY ATĎ....

TAKISTO ZDRAVÍM AJ CHUDOBNÝCH: MX72, EDUARDO, RIPPER, JIMMYBOY, CUBIX, S3WA, JEFFNATOR, MANTONATOR, SALADIN, VLADO, TERZEUS A AJ OSTATNÝCH CHUDOBNÝCH....                           

MÁM VÁS RÁD..........ČAUTE ĽUDIA........

 

 

 

 

 

 

                

              

 



Prístupov 991
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU